West VS en Canada 2014, 6 t/m 28 september

 Op deze pagina een uitgebreid verslag van onze tweede rondreis in september 2014 . Dit keer een iets langere 22-daagse rondreis door het noordwesten van de VS en zuidwesten van Canada. De staten die we deze reis bezocht hebben:

States 2e reis

We zijn gestart in Seattle en zo langzaam aan naar rechts afgezakt naar Yellowstone. Daarna zijn we omhoog gegaan richting de Canadese grens en op dag 10 zijn we de grens met Canada overgestoken. Vervolgens rond de Rockies via Vancouver weer terug naar Seatlle. Al met al een stevige route, met name in de States lag het tempo hoog qua afstanden, maar zodra we in Canada waren is het tempo een stuk omlaag gegaan. In totaal hebben we toch 7128 km gereden in 21 dagen tijd. Maar mede dankzij de uitgebreide voorbereiding hebben we al onze plannen kunnen uitvoeren.

Voor ons in ieder geval weer een erg geslaagde reis vooral ook door de ontzettend mooie natuur van Canada. Veel plezier met het lezen van ons verslag. En mocht je een deel van onze route ook gaan afleggen dan hopen we dat onze ervaringen je zullen gaan helpen bij het plannen van je eigen reis. Aarzel ook niet om contact op te nemen mocht je vragen hebben. Wij hebben tot nu toe ook altijd erg veel baat gehad bij de tips van anderen!

Route
Roadbook
Laatste updates voor vertrek
Foto’s
Dag 1: Vertrek naar Seattle
Dag 2: Seattle – Lake Quinault
Dag 3: Lake Quinault – Ellensburg
Dag 4: Ellensburg – Pendleton
Dag 5: Pendleton – Boise
Dag 6: Boise – Jackson Hole
Dag 7: Jackson Hole – West Yellowstone
Dag 8: West Yellowstone – Missoula
Dag 9: Missoula – Kalispell
Dag 10: Kalispell – Waterton Lakes
Dag 11: Waterton Lakes – Banff
Dag 12: Banff
Dag 13: Banff – Jasper
Dag 14: Jasper
Dag 15: Jasper – Wells Grey Provincial Park
Dag 16: Wells Grey Provincial Park
Dag 17: Wells Grey Provincial Park – Whistler
Dag 18: Whistler – Vancouver
Dag 19: Vancouver
Dag 20: Vancouver – Seattle
Dag 21 en 22: Seattle – Amsterdam

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.