Westcoast USA 2012, Dag 4: San Francisco

14 september 2012,

Golden Gate Bridge

Ondanks onze eerdere plannen hebben we vandaag toch nog wel wat gebruik gemaakt van de auto. Toch nog zo’n 50 Mile hebben we vandaag nog gereden. Toen we vanmorgen, op de kaart van San Francisco, onze dag wilden plannen ontdekten we dat er een 49 Mile drive dwars door San Francisco loopt. Die eigenlijk heel veel mooie plekken aandoet. Hij wordt in de Nederlandse reisgidsen niet of nauwelijks genoemd. Maar als je veel mooie plekken van San Francisco wilt zien dan is dit zeker een aanrader! We zijn de hele dag onderweg geweest, maar wel met heel veel stops op mooie plekken onderweg. Japan Town, China Town, Golden Gate Bridge en verschillende parken: “all in in go”… Zoals ze hier zo mooi kunnen zeggen. En daarnaast voor relatief weinig Miles heel veel foto’s en video geschoten.

Point Lobos

Vandaag hebben we trouwens ook mogen genieten van een mooie zonnige dag in San Francisco. Wat op zich ook nog wel een vrij unieke ervaring schijnt te zijn in deze meestal regenachtige stad. Zoveel zonnige dagen kennen ze hier niet in deze tijd van het jaar . Alhoewel de dag wel bewolkt en mistig begon. Dat het hier trouwens meestal geen mooi weer is kun je ook wel merken aan de grote afwezigheid van terrasjes. We hebben echt goed en lang moeten zoeken voor we een terrasje gevonden hadden wat ook nog in de zon lag. Maar goed, eenmaal gevonden was het wel erg goed toeven in de zon.

Golden Gate Park

Morgen schijnt nog een zelfde mooie dag te worden. Dus we balen echt van het weer hier… 😉 Vanavond besloten om in het hotel te blijven voor het eten. En uiteindelijke verrassend goed gegeten voor relatief weinig geld. We waren achteraf blij dat we geen voorgerecht hadden genomen. Want de porties zijn hier over het algemeen niet al te flauw. Nu dus lekker uitbuiken op de hotelkamer en nog even TV kijken. Pas de eerste keer deze vakantie…

 

 

 

Terug naar dag 3: San Simeon – San Francisco of verder naar dag 5: San Francisco

Golden Gate Park

Golden Gate Park

Twin Peaks viewpoint

Downtown San Francisco

San Francisco

San Francisco

China Town

China Town

Lombard Street

Tram

Tram

Tram

Reacties

Westcoast USA 2012, Dag 4: San Francisco — 4 reacties

  1. Wat een brige he!!!, nu moet je vandaag echt in de cabeltrain gaan, en alcatras bezoeken.
    Moet je mee gemaakt hebben als je in San Francisco bent, waar de train begint en stopt wordt ie met de hand omgedraait. HAVE a NICE DAY!!
    o.T & t.J we blijven jullie volgennnnnn xxx BAYYYYY

  2. Ook wij krijgen hier in het weekend twee mooie dagen,goed voor ons koningschieten
    Zal wel erg druk worden hopen wij.Komt er bij jullie ook nog een feestdag aan??