Westcoast USA 2012, Dag 14: Palm Springs – LA

24 september 2012,

China Town

De laatste dag in de States zit er al weer op! Wat is de tijd snel gegaan! Vanmorgen wel kunnen genieten van het ontbijt, want in tegenstelling tot ons vorige hotel waren hier wel genoeg tafels beschikbaar voor de gasten. Daarna een korte rit naar LA en om half twaalf kwamen we China Town inrijden. Na China Town op naar Broadway en Beverly Hills. Op Broadway hebben we net de uitreiking van de Emmy’s gemist. Maar dat wisten we niet van te voren…

Hard Rock Café L.A.

Dan hadden we een dag eerder naar LA moeten gaan. Maar het was nog wel te merken dat gisteren de uitreikingen zijn geweest. Overal nog gedeeltes van straten afgesloten en her en der de rode lopers nog zichtbaar. In Beverly Hills hebben we nog even gezocht naar de bekende sterren, maar we hebben er geen gevonden…

Walk of Fame: The Muppets

Daarna nog even langs Santa Monica pier (nu in het daglicht) en nog een korte stop op Venice Beach. Op de weg terug naar het hotel nog langs de Queen Mary. En vervolgens zorgen dat we voor de spits terug in het hotel waren. Wat ons gelukt is natuurlijk! Onze woonkamer (auto) van de afgelopen twee weken hebben we al leeg geruimd. De koffers zijn al weer een heel eind ingepakt.

Walk of Fame: Bryan Adams

Net nog even genoten van een pilsje en sushi in de bar van het hotel en dan zit het er echt bijna op… Morgen uitslapen, daarna onze ‘woonkamer’ inleveren bij Alamo en door naar LAX, waar we als het goed is om 14.30 vertrekken naar koud en regenachtig Nederland… Wat gaat er hier fout?

In ieder geval kunnen we beiden terug kijken op een ontzettend geslaagde vakantie. Voor ons tweeën zeker voor herhaling vatbaar, en vele mooie herinneringen om later op terug te kijken.

Terug naar dag 13: Sedona – Palm Springs

Hollywood Sign

Hollywood

Santa Monica Pier

Fire Truck

Santa Monica Beach

Santa Monica Beach

Santa Monica Beach

Venice Beach

Reacties

Westcoast USA 2012, Dag 14: Palm Springs – LA — 9 reacties

  1. Jammer dat het er al weer op zit! ik wil vrijdag alle verhalen horen!! goeie reis terug x

  2. Ja dat is echt zo jammer he, er is nog zoveel tezien daar, maar inderdaad je gaat gewoon weer un keertje terug toch.
    in ieder geval een goede vlucht terug, en tot zondag!!!
    doeiidoeiiii !!!
    o.T en t.J xxx (PS het was harstikke leuk jullie te volgen,en hebben er een schitterende site van gemaakt,leuk om op jullie gemak er voor gaan te zitten,,en er later op terug te kijken met vrienden en familie!! Bayyyyyy.

  3. Goede vlucht terug. Het was een leuke manier om zo jullie vakantie te kunnen volgen