Westcoast USA 2012, Dag 11: Bryce Canyon N.P. – Lake Powell

21 september 2012,

Gunsmoke Movie Set

Vanmorgen waren we al om 7 uur op! We zijn gisteren door een tijdzone gereden zonder dat we er erg in hadden. Gelukkig had onze telefoon (wekker) het wel door en dus liep al erg vroeg onze wekker af… En dat terwijl we nog wel rustig aan wilden doen vandaag! Maar gelukkig hoefden we vandaag ook niet zo heel veel te rijden en dus kwam die relaxte dag uiteindelijk toch nog goed ;-).

Gunsmoke Movie Set

Eerst via Kanab naar de movie set van Gunsmoke. Een serie die heel lang gedraaid heeft. En vervolgens via de Scenic route van Cliffs Dwellers naar Page. Een hele mooie route van ruim 50 mile over een plateau wat op ruim anderhalve kilometer hoogte ligt. Onderweg natuurlijk een aantal keer gestopt om weer wat mooie plaatjes te trekken.

Vlak voor Page zijn we nog gestopt bij Lower Antilope Canyon. Een doorgang tussen de rotsen waar je hele mooie foto’s kunt schieten. Het was alleen jammer dat we eigenlijk geen statief bij ons hadden. Met veel kunst en vliegwerk toch nog wat leuke foto’s kunnen maken, maar met een statief was het nog beter gelukt. Daarna nog even door naar de Glen Canyon dam en vervolgens op naar ons hotel. Waar we al om 3 uur aankwamen, ook omdat de totale afstand vandaag maar 240 mile was en we vanmorgen op tijd wakker waren.

Gunsmoke Movie Set

Gelukkig waren onze kamers al klaar en konden we meteen inchecken. Het voordeel van vroeg in je hotel aankomen is dat je wel nog even lekker een duik in het zwembad kunt nemen. Wat we dus ook gedaan hebben, want de woestijn bij Lower Antilope canyon was ongelofelijk heet!

Morgen staat de Grand Canyon op het programma, en langzaam maar zeker komt het einde van de vakantie in zicht. Damn! Wat gaat de tijd snel!!! 🙁

 

 

Terug naar dag 10: Las Vegas – Bryce Canyon N.P. of verder naar dag 12: Lake Powell – Sedona

Onderweg

Navajo Bridge

Lower Antilope Canyon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lower Antilopen Canyon

Lower Antilope Canyon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lower Antilope Canyon

Lower Antilope Canyon

Lower Antilope Canyon

Glen Canyon Dam

Glen Canyon Dam

Reacties

Westcoast USA 2012, Dag 11: Bryce Canyon N.P. – Lake Powell — 1 reactie

 1. Hoi saampies,
  wat een ongelofelijke natuur daar, schitterend!! wat zullen jullie moeten vertellen.
  op naar ARIZONA !! naar de Grant Canyon dat is een natuurwonder daar wordt je stil van, Hahaha, nog een paar indrukwekkende dagen heb je voor de boeg,
  PHOENIX is een (hete grote stad)15 milioen mensen maar!!! hahaha, Alice Cooper heeft daar zijn eigen rock/sportcafe,Cafe Coopertown, moet je echt gaan zijn.
  geniet nog mar van Arizona!!!
  We volgennnnnn o.T & t.J baybayyyy xxx